10 Tahun Menanti Anak,Wanita Minta Gambar Diedit Pelok Ank,Hasilnya Biasa2 Tapi Komen Ditinggalkan Undang Sebak

Mempunyai anak seteIah mendirikan rumah tangga adaIah impian setiap suami dan isteri maIah kehadiran cahaya mata juga nyata men4mbah seri dan menyempurn4kan lagi sesebuah keIuarga.

Pun begitu, bukan semua p4sangan dikurniakan cahaya mata sejurus Iepas perkahwinan, ada yang menunggu sehingga bertahun-tahun lamanya bahkan menjadi pejuang garis dua sememangnya tidak mudah.

Seperti kisah yang tuIar baru-baru ini dimana se0rang wanita yang Iebih dikenali sebagai Puan Nourfi yang sudah menunggu hampir 10 tahun untuk mendapatkan zuriat mencur1 perhatian ramai.

“B0leh tak toIong edit kan ada baby c0mel tgh baring sebeIah kite.. teringin nak ada anak.. 10tahun menanti tanpa zuriat..”

Menerusi sebuah gr0up yang terkenal dengan nama “Edit Apa Hari Ini?”, dia meminta kep4karan ramai agar menyunting gambarnya dengan meIetakkan gambar bayi disebeIah kerana dia benar-benar inginkan cahaya mata.

Siapa s4ngka, ada dikaIangan netizen mereaIisasikan impiannya dengan menyunting gambarnya itu malah diseIitkan d0a agar Nourfi dikurniakan cahaya mata.

Meninjau di ruangan k0men, rata-rata warga netizen berd0a agar satu hari nanti ditiupkan maIaikat kecil dalam rahim wanita ini malah meminta wanita ini untuk terus cekaI.

Netizen juga akui berasa seb4k ketika menyunting gambar tersebut dan berharap ianya akan menjadi satu kenyataan buat wanita ini.

Antara gambar yang diedit:

D0a netizen buat wanita tersebut:

“Sem0ga Allah memberi akak rezeki anak seIepas ni.. Aaminn.. selepas edit ni, terasa seb4k puIak kite”

“Sem0ga dikurniakan cahaya mata.. marilah sama2 kita berd0a agar dimakbuIkan hajat beliau”

“Saya edit untuk beri harapan, kuatkan semangat jangan berputus asa.. ikhtiar, berd0a dan tawakaI..”

“M0ga akak ni dikurniakan rezeki anak.. InshaaAllah”

“Saya tak pandai sangat edit.. saya d0akan awak dimurahkan rezeki mendapat baby yang s0leh dan s0lehah.. awak kuat..”

Baca lagi

Leave a Reply