Berderau Darah, nasib baik sempat selamatkan diri, kalau la lambat sesaat, Tak tau la apa jadi.

Malang tidak berbau. Sesuatu kejadian yang terjadi kadang kadang berlaku tanpa kita sedari. Tup2 tiba tiba sahaja ia berlaku dan muncul. Kejadian pula kadang kadang terjadi sekelip mata tanpa kita melakukan apa apa persediaan dan tindakan spontan berlaku setelah kita menyedarinya.

Satu perkongsian video daripada seorang pengguna fesbuk ini amat meng3rikan. Mana tidaknya… ketika sedang menunggang motor menuju balik ke port untuk memancing, penunggang motor tiba tiba telah dikejar oleh PAK BELANG yang tiba tiba muncul entah dari mana!

Harimau tersebut mengejar pengunggang motorsikal seperti mahu menerkam. penunggang motorsikal pun apalagi, tanpa buang masa terus memecut motorsikalnya untuk menyelamatkan diri. Apa yang lebih mengerikan adalah…. PAK BELANG berlari mengejar motorsikal dengan sangat laju. Kepantasan harimau dilihat seperti lebih laju daripada motorsikal. Nampak seperti penunggang motorsikal tidak ada daya mahu menyelamatkan diri kerana Harimau mengejar terlalu pantas. NGERI!!!

Penunggang motosikal tidak berputus asa dan Harimau akhirnya berlari masuk kedalam hutan.

Dibawah adalah antara komen menarik daripada warga netizen.

Baca lagi

Leave a Reply