Dah laa dtang umah orang tunjuk gangster siap nak pukul,..Jelingan Tajam Buat netizen terkejut takut,… Boleh Pi Ujibakat Filem tamil Ni….

Kucing merupakan seekor haiwan peliharaan paling popular di kalangan pencinta haiwan. Justeru itu, tidak hairanlah si kucing sentiasa mendapat tempat di hati manusia yang tebal sifat kasih-sayang. Kebanyakan orang, tidak kira wanita atau lelaki memilih haiwan manja bernama kucing ini sebagai binatang peliharaan di rumah kerana sifatnya yang manja-manja lucu, mudah dijaga dan sangat memahami jiwa tuannya. Dalam erti kata lain, boleh dijadikan kawan berbual dan berkongsi rasa. Hilang tekanan kerja kalau bermain-main dengan kucing ni. Kalau tak percaya… cuba lah jadi pencinta kucing.

Satu perkongsian video dari seorang pengguna fesbuk ini amat mencuit hati. Bukan itu sahaja, video ini juga membuatkan kebanyakan penonton berasa suspen dan takut dengan latar belakamng bunyi muzik yang agak menakutkan dan suspen.

Kelihatan seekor kucing yang nampak seperti Si kelabu sedang memerhatikan tingkap seiring dengan lagu latar yang sangat mendebarkan. Tiba-tiba dengan tidak disangka-sangka muncul si kucing belang bengis menunjukkan mukanya pada tingkap siap dengan jelingan tajam seakan mahu menerkam si kucing kelabu asap yang mungkin tertanya-tanya apakah gerangan yang berada disebalik tingkap tersebut.

Alahai…kesiannya si kelabu asap…. kena pelempang dengan si kucing belang yang bengis…..

Di bawah adalah antara komen-komen menarik yang ditinggalkan oleh para netizen. Memang tak kering gusi menonton video ini.

Baca lagi

Leave a Reply