Dah Pesan Jangan Stress Masa Meng4ndung, Sekali Ini Yang Terjadi Pada Wajah Baby Bila Dah Keluar

Suami Dah Pesan Jangan Stress Masa Meng4ndung, Sekali Keluar Baby Muka Tak Puas Hati

Setiap b4ngsa pasti mempunyaii adat dan pantang larangnya .Orang melayu  cukup terkenal dengan pelbagai  adat dan  pantang larang  dalam kehidupan seharian yang di amal  sejak turun temurun ,walaupun kita sering  mendegarkan pantang larang yang agak pelik,namun tetap di amalkan  sesetengah orang .Bagi ibu mengandung pula  ,ada yang cakap jangan strees ketika mengandung nanti an4k keluar pun strees jugak

 

Masin betul mulut suami

Mungkin itulah yang terjadi kepada pengguna Tikt0k @umacikoo yang tidak menyangka ungkapan yang sering kali keluar dari mulut suaminya menjadi kenyataan.

Menerusi perk0ngsian video di ak4un Tikt0k miliknya, wanita itu berkongsikan gambar bayi lelakinya yang sehingga kini sering menunjukkan ri4k muka berkerut, seperti tidak berpu4s hati.

Video

suami ada pesan semasa  pregnant jangan  terlalu stress-stress nanti baby pun stress. Lepastu nah muka (an4k) tak puas hati tengok orang. Sampai sekarang muka tu masih berkerut saja.

Video tersebut setakat ini mengumpul sejumlah 1.6 juta tontonan di TikT0k. Menjengah ke ruangan komen, rata-rata terhibur dengan muka ‘stress’ b4yi comel ni.

Sumber: Tiktok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Baca lagi

Leave a Reply