Ingatkan Orang Scuba Diving Tepi Sungai, Rupa-Rupanyaaa Ini Yang Jadi…

Bila buka sahaja aplikasi Tik T0k, sudah tentu macam-macam video yang akan muncul di skrin telefon kita, antaranya video lucu yang menunjukkan ragam manusia mahupun haiwan. Sama juga seperti video yang telah tular baru-baru ini dimana sebuah motosikal jatuh ke lembah sungai di sebuah perkampungan.

Menurut video tersebut, seorang budak yang dalam lingkungan belasan tahun telah menunggang motosikal untuk bersiar-siar mengambil angin di kampungnya. Tiba-tiba motor yang ditunggangnya masuk ke dalam sungai akibat kecuaiannya ketika menukar gear pada motor tersebut dan menyebabkan terlajak sehingga terbabas.

Pada gambar dan video yang dikongsikan, pemilik akaun tersebut berkongsikan situasi dimana mereka sedang berusaha untuk membawa naik motosikal tersebut.

Turut dapat dilihat si pelaku tersebut menangis atas apa yang terjadi mungkin kerana motosikal yang ditunggang itu bukan miliknya.

Video :

@syawalludin88ini dia vidio ori♬ Yang Penting Halal – Wali

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen berdekah dan ada juga yang kesian melihat situasi yang dikongsikan ini. Memberi peringatan kepada kita supaya hati-hati ketika menunggang kenderaan.

Baca lagi

Leave a Reply