Ingatkan Patung Annabelle je yang boleh buat orang HISTERIA,… Rupanya yang ini lagi MENGERIKAN!!!!

Pada pandangan anda, benarkah kucing mampu mendidik dan membentuk diri manusia? Fikir punya fikir,…. Ya, seorang manusia itu tidak hanya boleh belajar daripada seorang manusia yang lain tetapi Tuhan mencipta sesuatu itu penuh hikmah dan pengajarannya yang boleh diambil tauladan buat manusia itu sendiri. Betulkan? Maka, penciptaan makhluk bernama kucing itu, tidak hanya sia-sia dimana kucing ini sebenarnya boleh dijadikan hikmah untuk makhuk bernama manusia pula.

Satu perkongsian menarik serta mungkin agak menakutkan daripada seorang pengguna media sosial ini membuatkan ramai penonton dan juga para netizen menonton video ini berulang-ulang kali.

Jika anda merasakan bahawa Anak patung dalam filem seram Annabelle nampak menakutkan dan seram…. anda boleh cuba tengok video ini. Pandangan anda mungkin akan berubah. Si gebu ini mungkin nampak Gebu dan comel dari mana-mana sisi…. tetapi jika ia sudah menunjukkan kebenarannya…. anda mungkin akan menjerit…. Ia mungkin lebih mengerikan daripada patung Annabelle.

So, mana lagi seram?… Anabelle atau si Putih mokmok Gebu? Sampai menjerit-jerit si pemilik takutkan si  Putih Mokmok gebus.

Para penonton dan warga maya tidak ketinggalan meninggalkan komen-komen yang menarik dan agak lucu untuk video ini

Baca lagi

Leave a Reply