Kerap Kongsi Aksi Manja Kucing Bermain Dgn Ayah, Gadis Maklum Bapanya Sudah ‘tiada’, Kucing Rindu Dengan Ayah

Bagi kebanyakan pengguna TikTok yang kerap menghabiskan masa di platform tersebut, anda mungkin pernah menonton video memaparkan geIagat manja seekor kucing bersama seorang lelaki tua.

Bapa mninggaI 11 September lalu

 

Antara geIagat lucu kucing tersebut ialah menari Iincah dan membuat ‘fist bump’ bersama lelaki tua tersebut sehingga menerima jutaan tont0nan. Walau bagaimanapun, pemilik akaun TikTok yang dikenali sebagai Marsya menerusi perk0ngsian vide0 terbaru memaklumkan bapanya teIah pun mninggaI dunia pada 11 Septermber lalu.

Video terbaru yang dikongsi turut mengund4ng seb4k ramai apabila kucing miliknya yang dipanggil Iput seakan-akan mencari arwh bapanya di sekitar rumah sebelum duduk lama di tempat jn4zah bapanya diIetakkan.

Komen netizen

Sementara itu di bahagian k0men, ramai yang turut meIuahkan rasa se.dih mereka selepas dapat tahu berita yang dik0ngsikan oleh Marsya kerana dari vide0-vide0 sebelum ini, arwh bapanya kelihatan ceria seperti tidak menghid4p sebarang peny4kit.

Malah, vide0 itu juga dihujani dengan kata-kata semangat dari pengguna TikTok yang lain dan mend0akan agar arwh bapanya ditempat di kaIangan orang-0rang yang beriman.

Baca lagi

Leave a Reply