Lelaki nie buat hal la. Boleh pulak dia masukkan kucing dalam mesin basuh. Akak ini cuba menghalang.

Ramai orang, terutama yang bukan pencinta kucing atau yang menyukai haiwan ini, mengandaikan bahawa kucing jenis yang tidak bersahabat, bersifat dingin, acuh tidak acuh, dan pada dasarnya apa pun semua itu tidak benar kecuali ia hadir dengan penuh kasih sayang. Walaupun kecenderungannya tidak terlalu jelas jika dibandingkan anjing, kucing sebenarnya ingin memberi dan menerima kasih sayang. Dengan memberi teman berbulu Anda perhatian yang diperlukan olehnya dan mengetahui cara mengenali dan menanggapi tanda-tanda yang diberikannya, Anda mampu belajar menunjukkan kasih sayang pada kucing, Walaupun anda tidak suka.

Satu video pr4nk daripada fesbuk ini menarik perhatian ramai orang. Video pr4nk ini telah dibantu oleh Pelakon Alvin Chong yang berpura-pura sedang mend3ra kucing dengan memasukkan haiwan comel itu kedalam mesin basuh di sebuah laundry layan diri. Kita boleh lihat apa yang akan dilakukan oleh pelanggan laundry yang sedang melihat kucing comel itu dimasukkan ke dalam mesin baush oleh alvin.

Macam-macam reaksi mereka diantaranya..ada yang marah,… ada yang mempersoalkan, ada yang memanggil suami untuk memarahi alvin dan ada juga yang mahu ke balai p0lis untuk membuat lap0ran. Wah …disini kita boleh lihat yang kebanyakan orang di Malaysia memang peka terhadap haiwan. HEBAT BUKAN?!!-Slogan pelakon terkenal Jasmin hamid.

Bagaiman dengan anda? Apa yang akan anda lakukan sekiranya perkara seperti ini berlaku didepan mata dan bukannya pr4nk….

Dibawah ini adalah antara komen-komen menarik yang ditinggalkan oleh para penonton dan juga netizen berkaitan video pr4nk Aktor Alvin Chong ini.

Baca lagi

Leave a Reply