Net1zen Puji Pen4mpilan Hannah Delisha Bertvdung Bawah D4da

Pelakon yang berasal dari Singapura ini telah berjaya menjiwai watak lak0nan dan membuktikan bakatnya seiring dengan rupa paras yang jelita.

Penangan hebat watak Amani, iaitu seorang antag0nis dalam drama Cinta Sekali Lagi telah berjaya menarik perhatian ramai terhadap pelak0nnya, Hannah Delisha.

Umum mengetahui bahawa pada awal September lalu, pelak0n berusia 24 tahun itu membuat keputusan untuk berhijab. Justeru itu, ramai yang memuji penampilan barunya itu.

Keberkesanan lakonannya itu mendorong segelintir warg4net yang tidak suka akan watak Amani, memarahi Hannah sehingga ada yang tergamak menyuruhnya untuk membuka tudung.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hannah Delisha (@hannahdelisha)

Dalam gambar itu, Hannah kelihatan menawan mengenakan hijab bermot1fkan bunga-bungaan yang dilabuhkan hingga menutupi bahagian dada bersama busana berwarna putih.

Baru-baru ini, pemilik nama Hannah Adlina Blackburne Birch itu berk0ngsi beberapa keping gambar di sebuah majlis menerusi lam4n Instagr4m miliknya.

Terdahulu, dia pernah terfikir berkenaan rezeki selepas berhijab akan tetapi dia tidak r1sau mengenai perkara itu kerana percaya rezeki adalah milik Allah SWT.

Posting gambar tersebut turut mendapat perhatian ramai dan rata-rata warg4net memuji penampilan pelakon ini yang nampak sopan dan ayu.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Baca lagi

Leave a Reply