Pelanggan semua lari Macam Nampak Hantu, Mungkin Dia masuk nak cari Biskut Tiger!!

Tanpa kita sedari, sebenarnya banyak kejadian yang tidak disangka-sangka  berlaku di sekeliling kita. Kadang2 silap2 ia akan menjadi satu kejadian tanpa sengaja paling pelik dalam sejarah hidup kita. Kuasa tuhan, semua pun boleh berlaku walaupun di luar jangkaan. 

Samada kejadian tersebut berunsurkan sesuatu yang seram, ngeri, lucu ataupun nampak biasa sahaja, tetapi jika ia berlaku sekelip mata dan membuatkan kita terfikir sejenak, ia tetap sesuatu yang kadang2 tidak masuk akal.

Satu perkongsian video daripada seorang pengguna fesbuk ini boleh dikatakan agak ngeri atau pada masa yang sama lucu.

Seorang penjual dalam sebuah kedai berasa terkejut apabila seekor harimau telah masuk kedalam kedai runcitnya yang mana binatang itu masuk seperti tiada apa2 berlaku. Penjual serta merta menelefon pihak keselamatan setelah melihat pak belang masuk kedalam kedai.

Kelihatan para pelanggan didalam kedai cepat2 berlari keluar menyelamatkan diri setelah sedar akan kemunculan pak belang didalam kedai runcit tersebut. Tidak lama selepas itu, Pak belang keluar dari kedau tersebut tanpa mencerakan sesiapapun. Agak pelik disitu. Mungkin harimau tersebut hanya mahu mangambil sesuatu yang diperlukannya sahaja? Kita pun tidak tahu. Yang pasti jika dilihat dari CCTV, Penjual dan para pelanggan selamat dari menjadi mangsa harimau yang masuk dan keluar dari kedai secara tenang itu.

Dibawah adalah antara komen komen yang ditinggalkan oleh para netizen.

Mungkin Pak belang nak cari biskut TIGER kut!!!!

 

Baca lagi

Leave a Reply