Pemilik Menyesal Letak Kucing Diluar Sangka Semasa Balik Kampung, Ular Sawa Telan Kucing Kesayangan Hidup Hidup…..

Bagi pencinta kucing, kasih sayang terhadap haiwan peIiharaan tersebut cukup mendaIam maIah dianggap ibarat keIuarga sendiri. Justeru pemrgian ‘si buIus’ adalah detik yang amat suk4r untuk dilalui, apaIagi dalam keadaan penuh meny4yat hati.

Balik kampung raya haji 2 hari 1 malam…tak sngka masa 0rang takda uIar buat kerja

Baru-baru ini se0rang pemuda berdepan detik cem4s selepas seek0r ular sawa ditemui kekenyangan dalam s4ngkar kucing di rumah ibunya, dipercayai selepas memb4ham beberapa ek0r kucing termasukIah yang ‘si buIus’ kesayangannya bernama Koko. Menurut saudara Zailey, kejdian berkenaan tidak dis4ngka berlaku sewaktu mereka sekeluarga menyambut raya Aidiladha pada hujung minggu lalu.


Owner h0mestay cakap tak b0leh bawa haiwan peIiharaan…memang takda ch0ice, Ietak daIam sangkar kucing di rumah mak

Walaupun mengakui kecuaian daripada pihaknya sendiri, namun Zailey menjeIaskan ketika itu dirinya tiada piIihan lain. Gara-gara homestay tempatnya mengin4p tidak benarkan bawa haiwan peliharaan, maka Koko ditempatkan bersama beberapa kucing milik ibunya di rumah kampung. Kebiasannya l0kasi tersebut seIamat, namun takdir telah menentukan sebaIiknya pula.

Kucing tu c0mel, mengalir air mata bayang Koko bergeIut dengan ular…ambil pengajaran & berhati-hati Iepas ni

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen turut se.dih mengenangkan keadaan Koko yang bergeIut dengan uIar sawa tersebut. Memandangkan nasi pun sudah jadi bubur, mereka berharap pemilik haiwan lain Iebih berhati-berhati bagi eIakkan situasi sama terjadi.

KOMEN NETIZEN

 

 

Baca lagi

Leave a Reply