“Tadi bukan main rancak kau, sekali kena terduduk…” Pemandu mabuk bawa Lamborghini dikecam netizen.

Tular sebuah rakaman dimana seorang lelaki berbangsa cina memandu sebuah kereta jenama terkemuka iaitu Lamborghini dipercayai terbabas dan mengalami kerosakan teruk.

Kemalangan itu bagaimana dipercayai bahawa akibat pemandu itu memandu dalam keadaan mabuk selepas pulang lewat dari sebuah kelab malam di Kuala Lumpur berhadapan menara tabung haji.

Ketika ditemubual pemandu itu, dia memberitahu bahawa dia tidak sedar kerana beliau memandu dalam keadaan mabuk dan sedar setelah merempuh panghadang jalan.

Polis yang berhampiran kawasan itu berkata, kereta mewah itu dipercayai hilang kawalan semasa memandu dalam keadaan mabuk.

Video :

@_dakjojo Semoga owner tabah? dont drink and drive? #fyp #fypシ #klproblem #lamborghini #kualalumpur ♬ Sakit – Zynakal & Yonnyboii

Berikutan kejadian itu, mangsa yang berasal dari Selangor dan Kuala Lumpur cedera ringan dan mendapatkan rawatan di sebuah klinik di sini.

Mohd Nor berkata kenderaan mewah berwarna keemasan itu, yang dianggar bernilai lebih RM1 juta, turut mengalami kerosakan teruk.

Mereka hanya membuat laporan polis berhubung kemalangan itu di Balai Polis Trafik Kuala Lumpur pagi tadi, katanya.

Meninjau ke ruangan komen, banyak kecaman yang dilontarkan kepada pemilik kereta tersebut kerana membahayakan nyawa orang lain.

Baca lagi

Leave a Reply