Terpinga2 Sampai kesudah tunggu kelapa parut tak siap2. Aksi Dua Ekor ni undang ketawa orang ramai….

Kucing merupakan sejenis haiwan peliharaan yang kebanyakannya digemari oleh sebagian besar masyarakat untuk dipelihara. Tingkahnya yang lucu dan menghiburkan sangat melegakan stress, tetapi juga mampu membuatkan anda tertawa sekaligus menangis dalam hati. Macamane tu? Hanya mereka yang mempunyai kucing peliharaan dan menggemari kucing sahaja yang faham akan perasaan itu.

Sewaktu melakukan segala aktiviti seharian sangat meletihkan, kucing seringkali menjadi suatu objek untuk mengembalikan kembali tenaga hanya dengan melihatkan tingkah lakunyanya yang lucu, menarik dan sangat sangat menghiburkan.

Perkongsian video daripada seorang Pengguna fesbuk ini amat menghiburkan sesiapa yang menonton. Rasanya mereka yang tengah stress ataupun sedih sudah pasti akan ketawa melihat video ini. Kelihatan didalam video dua ekor kucing nampak seperti melakukan sesuatu. Kucing tompok hitam seakan sedang memarut kelapa dan tingkahlakunya itu seakan ia sedang sangat sangat sibuk. Kucing tompok oren pula seakan pelanggan yang tengah menunggu kelapa parutnya siap.

Haiiiii… lama betul memarut kelapa tu Si tompok Hitam…. Sian Si tompok Oyen lama menunggu sampai kesudah.

Aksi kedua kucing ini undang tawa warga netizen. Dibawah adalah antara komen komen menarik daripada orang ramai.

 

Baca lagi

Leave a Reply