(VIDEO) “Terus jadi kaya..” Bawa Balik Pokok Keladi, Saiznya Pula Raih Perhatian

Namun apa yang menarik perhatian ialah saiz pokok keladi itu yang luar biasa besarnya sekaligus mengejutkan netizen. Bukan sahaja besar malah pokok keladi itu juga dilihat seperti boleh digunakan sebagai payung untuk melindungi diri semasa hari hujan.

Golongan mak-mak dan hobi menanam pokok sememangnya tidak dapat dipisahkan. Sampaikan ada yang akan memenuhkan kawasan rumah dengan hasil tanaman mereka. Sama juga macam yang dikongsikan wanita ini tentang gelagat si ibu yang mahukan pokok keladi untuk dibawa pulang.

Kedua-dua lelaki itu juga gigih mengangkat pokok tersebut untuk dibawa masuk ke dalam kereta namun ada sesuatu yang menarik perhatian netizen. Iaitu saiz pokok keladi itu yang jauh lebih besar dari biasa sehinggakan hampir penuh kereta yang dinaiki mereka.

Di dalam video yang dikongsikan ini, kelihatan dua lelaki yang sedang mengangkat pokok keladi itu untuk dibawa pulang. Menurut pemilik video, ibunya meminta mereka membawa pulang semula pokok keladi itu yang dahulunya diletakkan di paya bersebelahan rumah mereka.

Lebih menarik perhatian, pokok keladi itu juga kelihatan sangat besar semasa ia akhirnya diletakkan di dalam pasu di rumahnya. Malah rata-rata netizen turut sama terkejut melihat saiz pokok tersebut yang boleh dijadikan payung semasa hari hujan.

Video: https://www.tiktok.com/@musfiirah89/video/7039315964231470363

Di ruangan komen, netizen turut berseloroh berharap ibu mereka tidak akan menonton video tersebut dan meminta mereka membawa pulang pokok keladi seperti itu.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Baca lagi

Leave a Reply